AURINGONLASKUT -PALAPELI SUNSENSATIONAL

Alnilamin aivan oma nimikkotuote on 1000 palan palapeli, joka on kollaasi Pekka Parviaisen auringonlaskukuvista. Revontulien ja taivaanilmiöiden valokuvaajana uraauurtavaa työtä tehnyt Pekka Parviainen on kuvannut auringonlaskuja Turun saaristossa ja saanut vangittua myös kuuluisan ’vihreän välähdyksen’, joka sekin on ikuistettu tämän palapelin kuva-aiheisiin. Pelin on valmistanut kotimainen Tactic Games. Palapelistä löytyy myös Tähtitieteellinen yhdistys Ursan yhteystiedot, mikäli taivaankannen ilmiöiden tutkiminen alkaa kiinnostaa.

Halusin tuottaa Alnilamin tähtitieteelliseen tuotevalikoimaan kotimaisen pelin, ja koska pidän kovasti palapeleistä, tuntui luontevalta tehdä suuri 1000 palan peli. Ihastuin heti Pekka Parviaisen auringonlaskukollaasiin. Sen upeat hehkuvat värit, Auringon moninaiset ilmeet ja hauskat kangastuskuvat herättävät uteliaisuutta ja kannustavat tarkkailemaan päivätähtemme luonnossakin. Kollaasimuotonsa ansiosta tämä palapeli sopii erinomaisesti kaverien kanssa yhdessä tehtäväksi, sillä yksittäisiä auringonlaskukuvia voi koota erillisinä osina ja tuoda valmiit osaset lopulta kokonaisuuteen.

Valmiina palapelin koko on 68 x 48 cm, joten se sopii valmiskehyksiin, mikäli sen haluaa kehystää tauluksi seinälle. Ja koska tämä on Alnilamin oma tuote, sillä on ainutlaatuinen ’puuttuvan palan takuu’: jos pelistäsi puuttuu pala, laske sen sijainti leveys- ja korkeussuunnassa, niin postitan sinulle varapalan.   

Jätä kommentti

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00