• Authentic models baari
  • Authentic Models matka-arkku
  • Authentic Models olohuone

AUTHENTIC MODELS HUONEKALUT

(Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Hollantilainen Authentic Models tekee vanhan ajan tyylisiä laadukkaita huonekaluja, sisustusesineitä, lentokoneiden ja laivojen pienoismalleja sekä jäljennöksiä vanhoista instrumenteista. Alnilam on myynyt jo vuosia Authentic Modelsin tuotteita, kuten kuumailmapalloja, karttapalloja, kompasseja ja kelloja. Nyt valikoimaa tulevat täydentämään huonekalut.

Authentic Modelsin huonekalujen muotoilu on saanut vaikutteita tutkimusmatkojen aikakaudesta ja matkailusta valtamerten yli 1900 –luvun alkuvuosikymmeninä. Huonekalujen nurkat on muun muassa vahvistettu messsinkisillä tai pronssinsävyisillä metallivahvikkeilla, etteivät ne kolhiintuisi myrskyävällä merellä purjehtivan laivan lastiruumassa. Monet huonekalut ovat lisäksi kokoontaitettavia ja varustettu kantokahvoilla, jotta niitä olisi helppo kuljettaa mukana. Ennen vanhaan matkustettiin tyylillä! Kaikki huonekalut ovat Authentic Modelsin suunnittelemia, ja tuotteiden vanhalta vaikuttava ulkonäkö on ranskalaisten taidepuuseppien toellienen taidonnäyte.

Kaikki Authentic Modelsin huonekalut ovat tilattavissa Alnilamin kautta – verkkokaupassa esittelemme vain muutaman esimerkin tuotevalikoimasta.Toimitusaika tuotteesta riippuen noin kahdesta viikosta neljään viikkoon.

Ota yhteyttä shop(at)alnilam.fi niin kerromme miten voit pyytää tarjouksen mieleisestäsi sisustuskokonaisuudesta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “AUTHENTIC MODELS HUONEKALUT”