KARTTAPALLO SWAROVSKI LATTIAMALLI

1,450.00

Osasto:

Kuvaus

Herkän pastellisvyisen Ultima Thule Swarovski -karttapallon saa myös lattiamallisena. Siinäkin on noin 240 aitoa Swarovskin zirkonia -kristallia, joilla on merkitty karttaan metropolit ja muut tärkeimmät kaupungit. Kristallit välkehtivät upeasti, kun karttapallo on valaistu.Tällöin esiin tulee myös toinen Ultima Thulen ihastuttava oinaisuus: sen merialueet hohtavat tumman siniharmaan sävyisinä.

Columbus -karttapallot valmistetaan ainutlaatuisella tavalla: karttatiedot painetaan paperisuikaleille, jotka liimataan käsin kirkkaan akryylikuvun päälle. Näin saadaan aikaan äärimmäisen tarkka ja yksityiskohtainen painojälki sekä maanpinnan korkeuseroja kuvaava kolmiulotteinen vaikutelma. Ultima Thulessa esitellään myös merenpohjan korkeuserot, ja siitä voi seurata mm. mannerlaattojen rajoja ja mannerjalustan muotoja.

Jalusta ja meridiaani ovat himmeäksi harjattua terästä, ja jalassa on lisäksi osa kirkasta terästä. Karttapallon halkaisija 40 cm ja kokonaiskorkeus 135 cm. Toimitusaika 3 -4 viikkoa. Tähän karttapalloon voidaan merkitä Swarovski -kristallein myös muita sinulle tärkeitä paikkoja. Lisähinnat alkaen 20 €/kristalli, pyydä tarjous!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KARTTAPALLO SWAROVSKI LATTIAMALLI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *