KARTTAPALLO ULTIMA THULE SWAROVSKI

1,050.00

Osastot: ,

Kuvaus

Suosituimpiin karttapalloihimme kuuluva pastellisvyinen Ultima Thule -karttapallo on saanut tässä ainutlaatuisessa versiossa koristeikseen aitoja Swarovskin zirkonia -kristalleja. Kiviä on yhteensä 240, ja niillä on merkitty karttaan metropolit ja muut tärkeimmät kaupungit. Kristallit välkehtivät upeasti, kun karttapallo on valaistu. Silloin esiin tulee myös toinen Ultima Thulen  ihastuttava ominaisuus: sen merialueet hohtavat tumman siniharmaan sävyisinä.

Columbus -karttapallot valmistetaan ainutlaatuisella tavalla: karttatiedot painetaan paperisuikaleille, jotka liimataan käsin kirkkaan akryylikuvun päälle. Näin saadaan aikaan äärimmäisen tarkka ja yksityiskohtainen painojälki sekä maanpinnan korkeuseroja kuvaava kolmiulotteinen vaikutelma. Ultima Thulessa esitellään myös merenpohjan korkeuserot, ja siitä voi seurata mm. mannerlaattojen rajoja ja mannerjalustan muotoja.

Jalusta ja meridiaani ovat himmeäksi harjattua terästä. Karttapallon halkaisija 40 cm ja kokonaiskorkeus 52 cm. Toimitusaika noin 4-6 viikkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KARTTAPALLO ULTIMA THULE SWAROVSKI”