• Starseed Classic
  • Starseed-Premium

TÄHTITAIVAS KATOSSA

Osasto: .

Tuotekuvaus

Haluatko nukkua yösi tähtitaivaan alla? Nyt se on mahdollista omassa kodissasi. Starseed –tähtitaivas on taiteilijan maalaama tähtitaivas haluamassasi huoneessa. Valoisaan aikaan taivas ei erotu, mutta hämärässä huoneessa tähdet syttyvät kuten oikeat tähdet: yksi kerrallaan, kirkkaimmasta aina himmeämpiin tähtiin saakka. Käytettävä maali on myrkytöntä ja hajutonta ja sopii siten myös lastenhuoneeseen. Vaatimuksena katolle on, että se on suhteellisen vaalea ja pinnaltaan valmis. Saumat, urat, valaisimet tai palovaroittimet pystytään sisällyttämään maalaukseen joten ne eivät haittaa näkymää.

Voit valita kahdesta mallista:

Starseed Premium on astronomisen tähtitaivaan tarkka kopio. Voit valita tähtikartan sinulle tärkeän päivämäärän, kuten syntymäpäivän tai hääpäivän mukaan, ja kartta toteutetaan yksilöllisesti haluamaasi tilaan. Premium –mallin hinta on 130 €/neliömetri  ja maaleista veloitetaan lisäksi 25 €/neliömetri (sis. alv). Maalauksen minimikoko on 7 neliömetriä, jolloin tähtitaivas ulottuu yhden neliön joka suunnalta normaaliin parisängyn yli.

Starseed Classic kuvaa tähdistöä, jonka yli kulkee Linnunrata. Sen hinta on 68 €/neliömetri minkä lisäksi maaleista veloitetaan 12,50 €/neliömetri. Yhden neliön lisähinnalla kattoon saa kolme tähtikuviota: Otavan, Pikku Otavan sekä Kassiopeian. Tämänkin tähtitaivaan minimikoko on 7 neliötä.

Tähtitaivaan hintaan lisätään näiden lisäksi taiteilijan matkakorvaukset, joiden suuruus riippuu kohteen sijainnista. Työn osuuden voi käyttää hyväksi kotitalousvähennyksessä.

Starseed –tähtitaivas on maalattu mm. Tampereen Ursan tähtitorniin sekä moniin hotellihuoneisiin.

Ota yhteyttä shop@alnilam.fi niin kerromme miten voit pyytää tarjouksen omasta tähtitaivaastasi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “TÄHTITAIVAS KATOSSA”