VIIMEISIÄ VIIKKOJA LÖNKALLA

Pieni tähtipuoti Alnilam avattiin Lönnrotinkadulla elokuussa 2003, ja maaliskuun lopussa 2021 on aika siirtyä uuteen toimipaikkaan. Tämän korttelin elämä tuli tutuksi, samoin moni kivijalkakauppias vuosien mittaan. Taloyhtiön täysremontti vain on niin raju ja pitkäaikainen haitta kivijalan yrittäjälle, että muutolle ei jäänyt vaihtoehtoja.

Uuden tilan remontti on jo niin pitkällä, että uskallan kertoa uuden osoitteen ja avajaispäivän:

Alnilam avataan Yrjönkatu 32:ssa maanantaina 12.4.2021 klo 11.00. Tervetuloa!

Uusi putiikkimme sijaitsee aivan Forumin kauppakeskuksen yläpuolella, lähellä Partioaittaa, Sisustusnallea, Tingelingin vanhan ajan lelukauppaa ja kultaseppä-atelier Eklöfiä. Löydät Alnilamiin helposti tulit sitten Kampista, Rautatieasemalta tai Forumin läpi Kukontorin kautta.

Suljen Lönkalla 31.3., minkä jälkeen edessä on pakkaamista, purkamista ja rakentamista puolisentoista viikkoa. Verkkokauppa palvelee tänäkin aikana niin normaalisti kuin mahdollista, ja puhelimitse minut tavoittaa aina. Olen pahoillani muutosta aiheutuvasta mahdollisesta haitasta ja viiveestä toimituksissa. Teen tiimini kanssa parhaani että Alnilam palvelee muutonkin keskellä mahdollisimman hyvin.

Jätä kommentti

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00