Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat verkkokauppatilauksen toimituskulut?

Kaikkien tilausten toimituskulut ovat 4,90 € riippumatta paketin koosta. 

Kuinka nopeasti tilatut tuotteet lähtevät matkaan?

Toimitusaikamme on yleensä yksi (1) päivä. Tavallisesti viemme päivän aikana tulleet tilaukset illalla postiin, jolloin ne lähtevät matkaan seuraavana aamuna. Ilmoitamme mahdollisista poikkeuksista heti asiakkaalle.

Voiko verkkokauppatilauksen toimitusta seurata?

Kun paketti on valmis postitettavaksi, lähetämme sähköpostitse toimitusvahvistuksen, jossa on seurantatunnus ja linkki Postin sivuille. Kaikki Alnilamin toimitukset kulkevat Postin välityksellä.

Onko Alnilamilla kivijalkakauppa?

Alnilamin kivijalkakauppa on aivan Helsingin ydinkeskustassa, osoite Yrjönkatu 32, 00100 Helsinki.

Löytyvätkö kaikki verkkokaupan tuotteet kivijalkakaupasta?

Lähes kaikki verkkokaupan tuotteet ovat saatavilla myös puodistamme. Poikkeuksena ovat tuotteet, joiden kohdalla on maininta toimitusajasta. Tällaiset tuotteet tilaamme valmistajalta vasta asiakastilauksen saatuamme, eivätkä ne ole siten vakituisesti puodissamme.

Onko kivijalkakaupassa laajempi valikoima kuin verkkokaupassa?

Yrjönkadun puodissamme on laajempi valikoima, muun muassa uniikkeja käsintehtyjä koruja ja muistikirjoja, joita ei oikein pysty pitämään verkkokaupan valikoimissa. Lisäksi puodista löytyy usein myös tuotteita, joiden varastomäärä on pienempi ja joita ei sen vuoksi voi pitää verkkokaupassa.

Alnilamilla on mm. Noble Collectionin tuotteita, mutta ei niitä kaikkia. Voiko Alnilamin kautta tilata muita Noble Collectionin tuotteita?

Voi! Tilaamme Noble Collectionilta säännöllisesti tavaraa, ja toimitusten mukaan mahtuu oikein hyvin myös erikoistilauksia. Ota yhteyttä niin tarkistetaan mitä on saatavilla ja mitä toivomasi tuotteet maksavat – ylimääräisiä toimituskuluja ei näistä sinulle synny. Voit maksaa tuotteet noutaessasi ne tai jos haluat että ne postittaan sinulle,  lähetämme laskun ja kun maksu on saapunut tilille, toimitamme tuotteet. 

Kuinka nopeasti vastaatte viesteihin?

Pyrimme vastaamaan viesteihin saman tien. Joskus kiireisinä aikoina voi somekanavien viestien seuraamiseen mennä pidempi aika. Nopeimmin tavoitat meidät puhelimitse 040 501 1157, sähköpostitse shop(at)alnilam.fi ja WA -viestillä. 

Mistä maasta Alnilamin tuotteet tulevat?

Tuotteemme tulevat pääasiassa eurooppalaisilta toimittajilta, joita meillä on useita kymmeniä. Esimerkiksi tällä hetkellä kaikki karttapallomme tulevat Italiasta, Saksasta ja Englannista. Useimmat instrumentit tulevat puolestaan Espanjasta ja Englannista. Harry Potter-, Star Wars- ja Lord of the Rings -tuotteet tulevat eurooppalaisilta lisenssiyrityksiltä, jotka edustavat mm. seuraavia brändejä: MinaLima, Noble Collection, Wizarding World, Lucasfilm ja Sony.

Onko liikkeestä ostetuilla tuotteilla vaihto- tai palautusoikeutta?

Vaihdamme tai hyvitämme luonnollisesti viallisen tuotteen. Mikäli olet epävarma esimerkiksi lahjansaajan toiveista, voimme erikseen sopia avokaupasta, jolloin tuote ostetaan normaaliin tapaan, mutta sen voi vaihtaa toiseen, mikäli tuote ja sen pakkaus ovat käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Verkkokaupassa on lain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00