HALUATKO LÄHETTÄÄ LAHJAN VERKKOKAUPASTAMME?

Alnilamin verkkokaupasta on helppo lähettää lahja suoraan lahjan saajalle toiselle paikkakunnalle. Tee tilaus ihan normaalisti, mutta täytä toimitusosoite -kenttään lahjan saajan nimi ja osoite, ja mikä tärkeintä, saajan puhelinnumero. Näin varmistat, että saaja saa ilmoituksen Postilta kun paketti on noudettavissa noutopaikasta. Sinä saat aina sähköpostiisi lähetyksen seurantakoodin, kun paketti lähtee verkkokaupastamme. Voit halutessasi lähettää tämän seurantakoodin lahjan saajalle.

Mikäli haluat, että käärimme tilauksesi lahjapaketiksi, kerro siitä ’kommentti’ -osassa. Kovin suuria lahjoja emme pysty paketoimaan (kuten esimerkiksi karttapallot), mutta aina kun se on mahdollista, eli lahjapaketille löytyy vielä kuljetusta kestävä pakkauslaatikko, paketoimme mielellämme lahjasi. Jos haluat että lisäämme vielä pakettiin tervehdyksesi lahjan saajalle, kerro siitäkin kommenttikentässä.

Olethan erityisen tarkka puhelinnumeron kanssa, jos käytössäsi on OmaPosti -palvelu ja olet määrittänyt siihen Oman Noutopisteen. Jos silloin annat verkkokaupassa vain oman puhelinnumerosi, paketti ohjautuu antamaasi omaan noutopaikkaasi riippumatta siitä, mikä osoite on kirjoitettu pakettiin.

Jätä kommentti

Nimike lisätty ostoskoriin.
6 nimikettä - 517.00